Mer info

Nybyggt townhouse med terrass och pool i Santa Catalina

Townhouse Santa Catalina – Mallorca

Boarea 225 kvm Rum 5 rok
Pris 2 950 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta vackra och nybyggda townhouse med en boyta på 225 m2 och mer än 30 m2 i terrassyta som inkluderar en takpool med imponerande utsikt över katedralen La Seu, Palmabukten och stadsmuren i Gamla Stan. Boytan är fördelad på flera våningar som nås via trappa eller via hiss. På bottenvåningen finns en elegant entré, ett stort garage med plats för två bilar eller fler samt en tvättstuga med en liten uteplats. På nästa våning finns en yta som skulle vara perfekt för ett kontor alt ett litet hemmagym. Den andra våningen har två stora sovrum, ett enkelrum och två badrum. På nästa plan ligger ett stort vardagsrum med öppet kök och en vacker öppen spis i mitten. Den översta våningen har ett extra rum som kan användas som ytterligare ett vardagsrum eller ett stort sovrum, ett badrum och en vacker terrass med havsutsikt.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister