Mer info

Fantastisk nyrenoverad lägenhet på gångavstånd till golf, strand och hav.

Bendinat Golf – Mallorca

Boarea 110 kvm Rum 4 rok
Pris 1 780 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna vackra och totalt nyrenoverade lägenhet om 3 sovrum och 2 badrum. Här återfinns vackra och högkvalitativa materialval, en generös terrass med plats för matplats och utekök samt en härligt grön utsikt över den närliggande golfbanan. Lägenheten ligger i en välskött förening med flera pooler och härliga gemensamma utemiljöer. Lägenheten har alla bekvämligheter, såsom golvvärme, inbyggd AC och ett alarmsystem. Lägenheten säljs fullt möblerad (ej konst) och här återfinns möbler och detaljer från bland annat Poliform, Flos och Bang & Olufsen.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister