Mer info

Nybyggd lyxvilla på bästa läge i Bendinat

Bendinat – Mallorca

Boarea 480 kvm Rum 5 rok
Pris 7 475 000 Euro / bud Tomtarea 840 kvm

Med havsutsikt och promenadavstånd till stranden ståtar denna lyxiga villa med det perfekta läget i det populära och priviligierade Bendinat.  Här återfinns bekvämligheter för ett perfekt drömhem, med 4-5 sovrum, infinity pool, inomhuspool och spaavdelning. Golvvärme och inbyggd AC garanterar ett bekvämt boende året om. Den stora terrassen och den dekorativa trädgården garanterar ett härligt uteliv med flera sittplatser för både sol och skugga.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister