Mer info

Nyrenoverat Penthouse med privat takterrass och oslagbar havsutsikt i Sant Agusti

Lägenhet Sant Agustin – Mallorca

Boarea 100 kvm Rum 3 rok
Pris 1 670 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta härliga penthouse på bästa läge i Sant Agusti med privat takterrass och fantastisk havsutsikt. Lägenheten bjuder på ett generöst vardagsrum och ett öppet kök. Två trevliga sovrum varav master har ett badrum en-suite samt en privat balkong. Lägenheten är helt nyrenoverad och erbjuder bekvämligheter så som golvvärme och inbyggd AC, samt platsbyggt kök och kvalitativa vitvaror. Lägenheten säljs möblerad exklusive konst.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister