Mer info

RESERVED! Penthouse med privat pool och enorm takterass med oslagbar havsutsikt

Penthouse San Agustin – Mallorca

Boarea 138 kvm Rum 3 rok
Pris 2 350 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta trevliga penthouse med helt fantastisk havsutsikt, enorm takterrass med privat pool samt utekök. Här återfinns två trevliga sovrum med badrum en-suit och härligt öppet kök och vardagsrum som leder ut till en terrass med plats för ytterligare en matplats. Ett mycket trevlig boende oavsett årstid då den har genomgående mkt hög kvalité och här finns både golvvärme, AC, förvaring och garage med plats för två bilar. Välkommen att höra av dig för att boka visning.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2021

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister