Mer info

Stilsäker citylägenhet med trädgård och pool undangömt mitt i Palma

Impremta Planta Noble – Mallorca

Boarea 123 kvm Rum 3 rok
Pris 1 380 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna stilsäkra citylägenhet med en gemensam trädgård och pool helt undangömt bara några steg från allt det bästa i Palma. Denna lägenhet, en Planta Nobla med två burspråk, 4,1 meter i takhöjd, återfinns i detta historiska palats, som med stor aktsamhet renoverats till ett lyxigt, sofistikerat boende om totalt 10 lägenheter. Denna lägenhet består av 2 vackra sovrum med badrum en suit och ett stort generöst kök från Poliform och vardagsrum med en öppen spis i mitten. Vackra väggpaneler, genomgående Chevronparkett i rökt ek, golvvärme och AC. Här finns gott om förvaring med platsbyggda garderober, separat tvättstuga bakom köket och gästtoalett. Detta boende är för den som söker det extraordinära med närhet till allt det bästa som Palma Stad har att erbjuda.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Hiss
Ja
Byggnadsår
2021

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister