Mer info

Lyxigt renoverad lägenhet vid Palma Tennis

Lägenhet Tomas Vila – Mallorca

Boarea 180 kvm Rum 5 rok
Pris 1 950 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna lyxigt renoverade lägenhet precis invid Palma Tennis. Hjärtat i denna lägenhet på sjätte våningen är det rymliga köket med öppen planlösning, vardagsrum och matsal, där glasdörrar från golv till tak ser till att det är ljust och luftigt och två balkonger har delvis skymd havsutsikt. Här finns hela fyra sovrum och tre badrum. Lägenheten har genomgående inretts i bleka sofistikerade toner - glänsande Volakas marmor bänkskivor och golv och ljus ekpanel i vardagsrummet, golvbrädor och benvita väggar i sovrummen och marmorgolv och handfat i badrum – vilket resulterar i en vilsam men ändå lyxig atmosfär. Golvvärme, varm/kall luftkonditionering, en parkeringsplats i garaget och två hissar garanterar komfort och bekvämlighet året runt. I köket ingår en lång ö med bänkskiva i marmor en integrerad diskho och induktionshäll, medan skåp med bleka ekfronter mittemot rymmer gott om förvaring och Gaggenau-apparater i toppklass, inklusive ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl-frys och en vinkylare. På ena sidan av köket ligger en matplats med ena väggen klädd i trä och skjutbar glasdörrar som öppnar mot en 7 m² stor balkong; på andra sidan finns en sittgrupp med en elegant, modern öppen spis inställd i samma ekpanel och dörrar som leder ut till en stor balkong på 19 m² som sveper runt två sidor av byggnaden. I sovrummen skapar ekgolvbrädor en varm atmosfär och inbyggda garderober garanterar gott om förvaringsutrymme. Det stora och andra sovrummet har båda eget badrum medan det tredje och fjärde sovrummet delar det tredje badrummet.  Denna fastighet är idealiskt belägen bredvid den exklusiva Palma Tennis Club, där faciliteter inkluderar en utomhuspool, fitnesscenter, spa och restaurang, och ligger i utkanten av fashionabla Santa Catalina-distriktet, som ligger inom bekvämt gångavstånd från många restauranger, kaffebarer och butiker, samt ligger bara några minuter från Palmas berömda hamn.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister