Mer info

Härlig lägenhet i El Terreno med pool och havsutsikt

Reserverad! Lägenhet med pool El Terreno – Mallorca

Boarea 120 kvm Rum 4 rok
Pris 950 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna pärla i mysiga El Terreno. Här återfinns tre bra sovrum, tre badrum, två härliga terrasser, varav en med utsikt över Palmabukten och Medelhavet och den andra med en härlig pool, och Bellverparken som närmast granne. Med endast några minuters promenad till Svenska skolan är detta ett perfekt boende för den som vill bo på bekvämt avstånd till skolan. El Terreno erbjuder ett flertal trevliga restauranger och har ett perfekt läge mittemellan Palma, Palma Marina och stranden i Cala Major. Garageplats finns.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister