Mer info

Nyrenoverad lägenhet med havsutsikt och generös terrass i Illetas

Illetas – Mallorca

Boarea 72 kvm Rum 3 rok
Pris 1 295 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till en underbar och helt nyrenoverad lägenhet i vackra Illetas. Här erbjuds du två sovrum, två badrum, öppet kök och vardagsrum och en generös terrass med havsutsikt. Här finns bekvämligheter så som AC med både varm och kall luft för ett bekvämt boende även svalare årstider, golvvärme i badrummen och parkering. Föreningen, som ligger ett stenkast från havet och några av Mallorcas mest älskade och uppskattade stränder, står i startgropen för en omfattande renovering där bland annat poolen och gemensamma utrymmen ska renoveras upp, vilket i sig kommer generera ett fantastiskt uppsving för lägenhetens framtida värdering. Med andra ord ett utmärkt tillfälle att investera i ett riktigt bra semesterboende.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister