Sökuppdrag Spanien

VÄLKOMMEN TILL WREDE MALLORCA & MARBELLA

Kanske drömmer ni om en egen Finca uppe i bergen eller ett penthouse med vy över takåsarna? Oavsett vilken bostad ni drömmer om så är det viktigt att använda sig av en kunnig och erfaren köpmäklare då fallgroparna på den spanska fastighetsmarknaden är många. Wrede erbjuder en premiumtjänst som riktar sig till seriösa köpare som står i begrepp att etablera sig på Mallorca & Marbella. Via Wredes gedigna kontaktnät når ni en marknad som sträcker sig utanför de traditionella bostadssajternas. Våra medarbetare Charlotta & Henrik på Mallorca samt Jonas i Marbella skräddarsyr uppdraget efter era behov och ledsagar er genom hela processen.

Välkommen att kontakta oss med vad ni söker på

MALLORCA
mallorca@wrede.se
076-645 02 20

MARBELLA
jonas@wrede.se
+34 617 322 995

ERFARENHET & KUNSKAP

Hos Wrede arbetar några av Sveriges absolut främsta mäklare – alla med en svårslagen kombination av erfarenhet, nätverk, kunskap och rekordnoteringar. Wrede medarbetare Charlotta och Henrik och Jonas utgår från Spanien och deras lokalkännedom och nätverk genererar värdefulla kontakter och goda förutsättningar inför er utlandsetablering. Wrede Spanien lägger stor vikt vid att trygga er affär och vi arbetar endast med seriösa säljare och fastighetsutvecklare.

Hur går processen till?

Efter ett första personligt möte där ni presenterar er själva och er vision, börjar vi sedan vårt arbete med att hitta rätt hem i Spanien till just er. Vi skräddarsyr vårt uppdrag efter ert önskemål och guidar er steg för steg genom processen. Vi har kontakt med såväl bank som jurister och inför ert köp ser vi över både de ekonomiska och juridiska aspekterna av bostaden.
Vi erbjuder även hjälp att hitta rätt finansiering för ert nya hem i Mallorca respektive Marbella.

Wrede finns vid er sida genom hela köpprocessen.

Kontakta oss

Från ett första möte till tillträde. Charlotta, Henrik och Jonas är med er under hela processen.

Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

  Jag har tagit del av Wrede Fastighetsmäkleris integritetspolicy

  WREDES SPECIALISTER I SPANIEN

  Henrik Jönsson

  Real Estate Consultant Mallorca

  Henrik besitter en gedigen erfarenhet inom Investment banking och Private banking.  Henrik har ett brett internationellt nätverk och har innehaft ledande positioner på såväl Alliance Bernstein som Berenberg Bank. Hans erfarenhet kommer mycket väl till hands inom frågor som rör juridik och finansiering runt bostaden eller projektet. Hans väl etablerade kontakter med flertalet Mallorkinska banker och advokater bidrar till en trygg och säker process.

  Charlotta Netland

  Real Estate Consultant Mallorca

  Charlotta har mångårig erfarenhet inom projektledning och service. Med ett gediget engagemang och ett vasst öga för detaljer kommer Charlotta hjälpa dig att finna ditt drömboende på Mallorca. Charlotta svarar för alla de praktiska delar som är viktiga för en lyckad utlandsetablering. Med god lokalkännedom och full koll på den Mallorkinska samhällsstrukturen guidar hon er i rätt alla frågor man ställs inför vid en flytt till Mallorca.

  Jonas Nelsén

  Real Estate Consultant Marbella, Costa del Sol / Fastighetsmäklare

  Jonas Nelsén har varit verksam i och runt Marbella på den spanska solkusten sedan 2015, då flyttlasset gick från Stockholm. Han har en gedigen erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden med ett unikt kontaktnät av mäklare, bankkontakter och advokater. Jonas är en mycket driven och engagerad mäklare med dokumenterat goda försäljningsresultat vilket har resulterat i många återkommande kunder genom åren. Jonas har genom sina tidigare mäklarbolag genomfört 100-tals bostadsaffärer i Spanien till ett högt försäljningsvärde vilket innebär att ni som kund är i goda och trygga händer, oavsett om ni ska sälja er bostad eller behöver hjälp med att hitta ert drömboende i Marbella, Costa del Sol.