Mer info

Härligt och familjevänligt boende nära stranden i Cala Vinyes

Cala Vinyes – Mallorca

Boarea 108 kvm Rum 4 rok
Pris 845 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna härliga marklägenhet med egen trädgård i trevliga Cala Vinyes. På perfekt avstånd från underbara Palmanova återfinns denna lägenhet med gott om plats för familjen. Här finns tre bra sovrum varav ett har badrum ensuit. Alla sovrum har egen utgång till trädgård och terrasser. Vardagsrum och kök i öppen planlösning är snyggt separerat av en köksö. Stora fönster ger maximalt ljusinsläpp och den generösa täckta terrassen garanterar en perfekt inne-ute känsla. Lägenheten och trädgården har ett högt och privat läge i föreningen utan insyn och här njuter ni av grönskande utsikt med havet i fjärran. Trädgården som omger lägenheten skapar härliga villakvaliteter och genom en grind tar ni er ner till den gemensamma poolen. Området Cala Vinyes bjuder på allt från vackra villor, natursköna miljöer, små pittoreska badvikar med både naturpooler och sandstränder. Med endast ett par minuters promenad nås den vackra Cala Vinyes stranden, alternativt underbara Cala Cap Falcó-beach, båda stränderna har mysiga strandbarer med mat och dryck.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2018

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister