Mer info

Fantastiskt nybyggt townhouse i Santa Maria

Santa Maria del Cami – Mallorca

Boarea 254 kvm Rum 4 rok
Pris 2 150 000 Euro / bud Tomtarea 135 kvm

Välkommen till ett nybyggt hem med härliga terrasser i den charmiga byn Santa Maria. Detta hem kombinerar traditionell arkitektur med moderna bekvämligheter och har en boyta på 254 kvm samt en vacker trädgård med pool och hela tre terrasser med utsikt över Tramuntanabergen. Boendet erbjuder en trevlig ute-inne-känsla med uteplats på varje plan och tillgång till trädgården från både kök och vardagsrum. Bottenvåningen har en rymlig matplats med öppen spis och ett kök inklusive en stor köksö. Trädgården inkluderar en saltvattenpool, plats för solsängar, en gästtoalett och en mysig uteplats.  Den andra våningen har tre sovrum inklusive ett master bedroom med badrum en-suite, med egen tillgång till en rymlig terrass med imponerande utsikt över bergen. Det finns ytterligare två sovrum och eget badrum. På översta våningen hittar du fastighetens imponerande vardagsrum som ansluter till en stor takterrass på ca 50 kvm med hänförande utsikt.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2024

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister