Wredes hem på Franska Rivieran

Franska rivieran. En mytomspunnen plats där grönskande olivlundar och vinodlingar klär de dramatiska bergen som försvinner ned i det azurblå Medelhavet. Ett boende på rivieran erbjuder möjligheten till att börja dagen på skidor och avsluta den på stranden. Wredes medarbetare Christina Bergland och Carl Mörner är bofasta I området sedan många år och har en bred erfarenhet av bostadsförsäljningar i Frankrike. Välkommen att kontakta oss med vad ni söker så hjälper vi er att finna ert drömhem.

Christina Bergland

Fastighetsmäklare

Christina är en frankofil som med stort engagemang hjälper er att finna ert drömboende på Côte d’Azur. Hon har en lång erfarenhet av försäljning, varav många år i Frankrike. Christina är verksam på franska rivieran har ett brett nätverk i området, vilket ger rätt förutsättningar för att hitta det unika och exklusiva boende som matchar våra kunderns önskemål.

christina@wrede.se +46 736 71 53 20

Carl Mörner

Carl Mörner är en erfaren och uppskattad mäklare på Franska Rivieran. Han ger alltid en personlig service och vill erbjuda något utöver det vanliga när det kommer till att hitta drömboendet på Franska Rivieran. Carl har en mycket god lokalkännedom och ett brett nätverk efter 25 år i området, vilket ger våra kunder en trygg och säker process. 

carl@wrede.se +-

WREDE NYHETSBREV

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.