Mer info

Unikt townhouse med pool och uthyrningslicens i Soller

Soller – Mallorca

Boarea 452 kvm Rum 10 rok
Pris 3 800 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till ett underbart och unikt townhouse uppfört 1902, på bästa läge i Soller. Denna vackra och arkitektoniska pärla till hem kommer med hela 7 sovrum med badrum en-suite och en privat pool på innergården. Husets hjärta är det franska La Cornue köket med utgång till terrassen och poolen. Huset unika turistlicens gör detta till möjligheternas investering för den som söker en fastighet att till exempel bedriva ett litet men exklusivt boutiquehotell. Soller, som varit bosatt sedan 4000BC är namngett av sina tidiga muslimska bosättare, som kallade det "Sûlyâr" översatt till "Gyllene dalen". Välkommen att kontakta oss på Wrede Mallorca om du vill veta mer.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister