Mer info

Den perfekta fincan utanför Santanyi, Mallorca

Santanyi – Mallorca

Boarea 313 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 14 205 kvm

Skapa ditt drömliv på denna fantastiska finca som ligger på cykelavstånd från charmiga Santanyi. Denna finca kommer med en generös parkträdgård på hela 14 205 kvm. Förslagsvis kan du nu uppfylla din dröm om att odla ditt eget vin, eller kanske din egen olivolja...

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Oljeeldning + solpaneler
Fönster
2-glas
Fasad
Sten
Tak
Takpannor
Stomme
Sten
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp
Ventilation
AC

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister