Mer info

Vackert restaurerat townhouse i Soller

Mon Cor Soller – Mallorca

Boarea 385 kvm Rum 6 rok
Pris 3 250 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta vackra och nyligen restaurerade townhouse mitt i underbara byn Soller på Mallorca. Huset ursprungliga charm och arkitektur har respekterats och selektivt bevarats så som de vackra kakelgolven och snidande innerdörrarna såväl som den spektakulära trappan i husets hjärta. Ett elegant boende året runt med 4 härliga sovrum med badrum en suite, härligt vardagsrum, vinkällare och en fantastisk innergård i söderläge men en uppvärmd pool och matplats under en härlig pergola.  Mastersovrummet upptar hela det övre våningsplanet med ett eget vardagsrum alt hemmakontor vilket gör det både privat och funktionellt. Nyttja det centrala läget i Soller och promenera till restaurangerna utspridda i stan, cykla ner till havet och Port d'Soller elller vandra till unika Fornalutx.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1903

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister