Mer info

Nyuppförd designvilla färdig för inflytt i Genova

Genova – Mallorca

Boarea 416 kvm Rum 5 rok
Pris 4 600 000 Euro / bud Tomtarea 1 120 kvm

Detta hus i modern stil erbjuder det allra bästa av mallorquiniskt boende och här återfinns förstklassig konstruktion, ett öppet interiörkoncept, utsikt över landet och maximal potential för utomhusvistelse. Allt detta bara några minuter från kusten och Palma stad. En riklig användning av trä och sten både inomhus och utomhus ger huset en varm, organisk känsla, och kontinuiteten i materialvalen garanterar en konsekvent, sofistikerad estetik. Stora utdragbara glasdörrar gör interiörerna ljusa och luftiga och gör det möjligt att öppna dem helt och hållet i varmt väder. Bottenvåningen består av ett kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning, med glasdörrar från golv till tak som leder ut till en täckt matplats och en andra delvis skuggad terras. Därifrån leder trappor ner till en solig poolterrass. Denna villa har också en andra takterrass där de boende kan njuta av utsikten över sydkusten och havet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister