Mer info

Pittoreskt stenhus med ljuvlig utsikt i Fornalutx

Fornalutx – Mallorca

Boarea 110 kvm Rum 3 rok
Pris 1 075 000 Euro / bud Tomtarea 127 kvm

Välkommen till denna dröm i Fornalutx. Gediget stenhus med ett högt och privat läge några vindlande stentrappor upp från bytorget. Här möts du av avskalad charm, vitkalkade innerväggar och en utsikt som får hjärtat att göra kullerbyttor. Huset bjuder på två vackra sovrum med högt i tak och bjälkar med enastående utsikt mot bergen. Den tillhörande pation har ett täckt utekök med sittplats, samt en pool byggd 2011 med den återkommande bedårande utsikten samt ett perfekt solläge. Ett hus för den som söker det unika och vackra i det enkla.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1900

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister