Mer info

Vacker finca med oslagbar utsikt

Finca Andratx – Mallorca

Boarea 550 kvm Rum 5 rok
Pris 4 520 000 Euro / bud Tomtarea 37 760 kvm

Välkommen till denna fantastiska finca som ligger i det vackra området Andratx. Med sin imponerande storlek och utsökta traditionella design erbjuder denna fastighet den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Med 4 sovrum och 4 egna badrum ger denna finca gott om plats för en stor familj eller för gäster. Fastigheten sträcker sig över en generös bebyggd yta på 550 kvm, med ytterligare 200 kvm terrass, vilket ger en hisnande utsikt över de omgivande bergen och landsbygden. Själva tomten täcker imponerande 37 760 kvm. Denna finca har en rad lyxiga funktioner, inklusive en privat pool, trädgård och garage. Poolen är uppvärmd, vilket möjliggör njutning året runt, och trädgården är vackert anlagd och ger en fridfull oas. Till fastigheten hör även källare, förråd och tvättstuga, vilket ger gott om plats för förvaring och bekvämlighet. Ytterligare funktioner i denna finca inkluderar luftkonditionering, golvvärme i hela huset och dubbla glasrutor, vilket säkerställer en bekväm livsmiljö. Fastigheten har även en jacuzzi, bastu och turkiskt bad, vilket ger den ultimata avkopplingsupplevelsen. Med sitt utmärkta läge i Andratx erbjuder denna lyxiga finca fantastisk utsikt över bergen och delvis skymd havsutsikt. Fastigheten har nyligen renoverats och renoverats, vilket säkerställer ett modernt och elegant boende. Fincan har även en turistlicens som gör det möjligt att hyra ut fastigheten och därmed ha en intäkt på den.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2015

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister