Mer info

Fantastisk villa med skandinavisk stil i Cala Llamp

Cala llamp – Mallorca

Boarea 416 kvm Rum 5 rok
Pris 11 650 000 Euro / bud Tomtarea 1 332 kvm

Denna exklusiva villa ligger i Cala LLamp, Port Andratx, ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på Mallorca, och visar upp en charmig skandinavisk stil efter en omfattande renovering. Kombinationen av modern design och mysig atmosfär ger denna fastighet en unik känsla. Villan imponerar så fort du kommer in med sitt högkvalitativa träparkettgolv och eleganta stengolv. Hela fastigheten är utrustad med luftkonditionering för varma sommardagar och golvvärme från en effektiv värmepump för de kallare månaderna för att säkerställa maximal boendekomfort. Ett avancerat domotiksystem möjliggör bekväm kontroll av belysningen, uppvärmningen och säkerhetstekniken - allt med en knapptryckning. En modern hiss erbjuder ytterligare bekvämlighet och ger fri tillgång till alla våningar. Villan har fyra rymliga sovrum, alla med sitt eget lyxiga badrum. Alla rum är inredda för att erbjuda en hisnande utsikt över havet, särskilt under de fascinerande solnedgångarna. Det ultramoderna köket är uppdelat i två områden - förberedelseköket och huvudköket. Endast förstklassiga märken och material har använts här för att uppfylla de högsta standarderna. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär. Vardagsrummet öppnar mot en rymlig terrass, perfekt för att tillbringa avkopplande timmar utomhus. Villan har en egen parkeringsplats i garage och ligger i omedelbar närhet av en exklusiv strandklubb för att njuta av Medelhavets livsstil till fullo. En annan höjdpunkt är bodegan med utsikt över havet, en idealisk plats för att njuta av speciella stunder med vänner. Denna fastighet imponerar inte bara med sin förstklassiga inredning och användningen av de bästa materialen, utan framför allt med sitt eftertraktade läge i Port Andratx. Denna villa är mer än bara ett hem - det är en oas av exklusivitet och lyx där medelhavsstil och skandinavisk stil kombineras för att skapa en unik symbios.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister