Mer info

Lyxig enplansvilla i Bunyola

Bunyola – Mallorca

Boarea 725 kvm Rum 5 rok
Pris 7 200 000 Euro / bud Tomtarea 16 039 kvm

Med magnifik utsikt över Palmabukten presenterar Wrede Mallorca detta vackra och unika lyxboende i Bunyola, 30 minuters bilresa från Palma. Den charmiga bergsbyn Bunyola bjuder på vackra kullerstensgränder, livliga torg och otroligt vacker natur med Tramuntanabergen som bakgrund. Men närhet till Bunyolas breda utbud av restauranger, butiker och naturupplevelser är denna lyxiga villa på 725kvm det optimala boendet för den kräsne. Gedigna materialval, utsikt i alla riktningar, en stor och privat trädgård, 14 meter lång pool, tre generösa sovrum med badrum en suit, gästrum och såklart finns både gym, bastu, vinkällare och garage.

Bilder

Beskrivning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Värmepump
Fasad
Puts
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp
Ventilation
AC

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister