Mer info

Binisallem – Mallorca

Boarea 331 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 15 000 kvm

Välkommen till denna fantastiska, nybyggda Mallorquinska finca i Binissalem.  Fincan har fyra sovrum, fyra badrum, en matplats, vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Expansiva terrasser på totalt 235 kvm inbjuder till njutning året runt, med en soldränkt terrass i söderläge perfekt för vinter och vår, och en skuggig terrass i norrläge med fantastisk utsikt över bergen. Förutom huvudhuset finns ett litet gästhus bland olivträden längre ner på den stora tomten. Det stora sovrummet upptar en betydande del av huvudbyggnaden med sin stora klädkammare och badrum. Från det stora sovrummet når du terrassen och du har vacker utsikt över trädgården. Ytterligare två sovrum, båda med eget badrum, har designats för att optimera vardagsrummet och ljuset. Vardagsrummet, med högt i tak och träbjälkar, öppnar mot norr och söder, vilket maximerar exponeringen för sol och skugga under hela säsongen. Trädgården har en stor pool omgiven av frodig grönska, terrasser för solstolar och umgänge, och en pergola draperad i bougainvillea som leder till en rymlig matplats. Medelhavsträdgården har noggrant utformats för att smälta in i huset och de naturliga förhållandena på tomten. Det finns också möjlighet att plantera en vingård eller en privat olivlund. Den här fastigheten erbjuder också gott om parkeringsplatser, toppmoderna tekniska lösningar inklusive centralvärme, integrerad luftkonditionering och solpaneler. Det finns en förinstallation av poolvärme och en källare med gott om plats för förvaring. Köparen kan även välja mellan ytterligare ett sovrum i huvudbyggnaden eller ett inomhusgarage.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2024

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister