Mer info

Modern familjevilla i priviligerade Bendinat

Bendinat – Mallorca

Boarea 333 kvm Rum 5 rok
Pris 4 950 000 Euro / bud Tomtarea 710 kvm

Wrede Mallorca presenterar denna nybyggda och moderna familjevillan i priviligierade Bendinat, med promenadavstånd till stränder och välrenommerade marinan Puerto Portals. 333 kvm fördelat på fyra sovrum, vardagsrum med exceptionell takhöjd samt ett modernt kök. Nedre plan bjuder på en fantastisk ute-inne känsla med direkt access till terrassen, trädgården och den 12 meter långa saltvattenspoolen. Ett privat boende där design och integritet har gått hand i hand.

Bilder

Beskrivning

Familjevilla Bendinat

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Tvåplanshus

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister