Mer info

Nybyggd lägenhet med terrass och två sovrum i Son Armandam

Son Armadams Bellver Oaks – Mallorca

Boarea 95 kvm Rum 3 rok
Pris 1 100 500 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om två sovrum i fridfulla Son Armandams, ett stenkast från Svenska Skolan, Havet, Bellver Parken och underbara Palma. Här återfinns ett öppet och generöst vardagsrum och kök och en härligt täckt terrass. I föreningen återfinns en vacker gemensam trädgård samt pool och garage. En fantastiskt möjlighet att äga ett lättskött och elegant boende på en bra adress i Palma.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Hiss
Ja
Byggnadsår
2024

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister