Mer info

Ljuvligt townhouse med havsutsikt i Santa Catalina

Santa Catalina Townhouse – Mallorca

Boarea 250 kvm Rum 3 rok
Pris 3 675 000 Euro / bud Tomtarea  

Med ett mycket eftertraktat läge bredvid Palmas strandpromenad, bara några minuters promenad från Santa Catalinas matmarknad och Palma Tennis Club, återfinns detta nybyggda radhus i medelhavsstil. Fastigheten har söderläge och är solbelyst hela dagen, samt utsikt över medelhavet. Med 3 sovrum och två terrasser fördelade på 250 kvm boyta och 33 kvm terrassyta är detta ett unikt boende. Njut av den privata takterrassen med pool, eller avdelningen med bastu, gym och jaccuzzi, samt den tempererade vinkällaren med plats för hela 300 flaskor.  Vardagsrummet och köket är placerat högst upp i huset för att maximera ljusinsläppet och utsikten över havet. Genomgående höga materialval som garanterar ett bekvämt boende året runt.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023 (Renoverad 2023)

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister