Mer info

Penthouse med takterrass och privat pool vid Palma Tennis

Santa Catalina – Mallorca

Boarea 97 kvm Rum 4 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 95 kvm

Välkommen till denna eminenta lägenhet med tre sovrum, två badrum och hela 95 kvm takterrass, havsutsikt och privat pool. Här lever du med gångavstånd till allt det bästa som Palma har att erbjuda. Denna relativt nybyggda lägenhet ligger i en trevlig förening men härlig innergård, en enorm gemensam takpool samt ett generöst garage med tillhörande förråd. Köket är utrustad med Gaggenau och lägenheten har golvvärme, AC och skjutbara solskyddspartier, vilket gör denna lägenhet till ett optimalt boende oavsett tid på året. Se pdf för ett inredingsförslag från Slettvoll i samarbete med Wrede

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister