Mer info

Trevlig marklägenhet på underbart läge i Bendinat

Sa Vinya – Mallorca

Boarea 108 kvm Rum 3 rok
Pris 895 000 Euro / bud Tomtarea  

Denna trevliga marklägenhet med privat terrass och direkt access till pool och trädgård ligger i en underbar och välskött community i härliga Bendinat. Med endast minuters promenad nås stränder, golfbanor och restauranger. På 10 minuters bilresa når man Palma med dess breda utbud på restauranger, shopping och kultur.  Denna gemytliga lägenhet erbjuder 2 sovrum och två badrum, ett stort härligt allrum och ett rymligt kök. Från vardagsrummet nås den täckta terrassen men plats för grill och matplats, och därefter kommer en liten privat trädgård med plats för solstolar etc.  I denna vackra community finns flera pooler, samt ett garage i anslutning till huset. Ett generöst boende med syfte att livet ska vara gott och lätt att leva väl på plats.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister