Mer info

Fantastiskt penthouse med terrasser och havsutsikt på bästa läge i Palma

Penthouse Calatrava – Mallorca

Boarea 184 kvm Rum 4 rok
Pris 3 750 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till ett fantastisk takvåning, i ett vackert hus från sent 1800-tal på en priviligierad adress i Palma. En massiv port leder dig in till en gemensam patio och en hiss som delas med husets två andra lägenheter. Våningen är omsorgsfullt renoverad med fokus på materialval av högsta kvalité och bibehållande av unika detaljer. Tre sovrum med badrum en-suite, platsbyggda garderober och vackra trägolv förmedlar ett varmt och inbjudande hem. Ett öppet vardagsrum med stengolv, vackra väggar och en öppen spis möter det moderna köket i rostfritt stål bryter av och skapar ett trivsamt och stort rum för umgänge. Stora skjutpartier öppnar upp till den första av hela tre terrasser på olika nivåer som tillhör detta fantastiska boende. Här finns generöst med utrymme för både matplats, lounge, solsängar och utekök. Är du ute efter något unikt och fantastiskt på bästa läge i Palma så har du hittat rätt.  Tillhörande garage ca 50 meter från porten.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister