Mer info

Sofistikerad och nybyggt Penthouse i Calatrava Palma

Old Town Palma – Mallorca

Boarea 120 kvm Rum 4 rok
Pris 2 400 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna nybyggda takvåning som ligger i en nyrenoverad fastighet belägen på en av de små lugnare gatorna i Palmas gamla stadsdel. Fastigheten ligger inom gångavstånd från caféer, exklusiva restauranger och butiker. Denna 120m2 takvåning är fördelad på ett ljust vardagsrum/matsal med öppen spis, modernt kök i öppen planlösning med tre balkonger, tre sovrum, vart och ett med eget badrum. Från ett sovrum har du en egen privat uteplats om 8kvm. Våningen har även en privat generös takterrass som nås genom det gemensamma trapphuset. Såklart finns det golvvärme, AC och även hiss samt garage med plats för en stor bil.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister