Mer info

Ideala semesterlägenheten på toppläge i Bendinat

Carrer Menorca – Mallorca

Boarea 95 kvm Rum 3 rok
Pris 685 000 Euro / bud Tomtarea 150 kvm

Denna välskötta och renoverade marklägenhet på 95 kvm i en gated community ligger perfekt för den aktive semesterfiraren. Ett stenkast ifrån Real Golf de Bendinat och endast minuters resa till Portals Nous och Port Portals breda utbud av restauranger, butiker och stränder. Två bra sovrum, två badrum, kök och ett generöst vardagsrum med öppen spis. Vardagsrummet leder ut till en stor täckt terrass på 35 kvm och en härlig och privat trädgård på 150 kvm. Föreningen har en välskött trädgård med flera härliga uteplatser och fyra stycken pooler att välja på. Garage och förråd på området samt ett flertal gästparkeringar.

Bilder

Beskrivning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Driftkostnad

Samfällighet
300 Euro/mån
Övrigt
200 Euro/mån
Driftkostnader totalt
500 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister