Mer info

Vacker nyproducerad duplex penthouse på underbart läge mitt i Palma

Bosseria Duplex Penthouse – Mallorca

Boarea 243 kvm Rum 4 rok
Pris 4 900 000 Euro / bud Tomtarea  

Enastående duplex med tre sovrum och tre badrum är fördelad över de två översta våningarna och inkluderar en sensationell takterrass med vidsträckt utsikt över Palma. På nedre plan ligger ett stort, ljust vardagsrum med antika golvplattor och synliga träbjälkar och två balkonger med utsikt över gatan. Här finns även två rymliga sovrum med eget badrum med inbyggda garderober och mallorquinska kakel på golven. Båda badrummen är lyxigt inredda i Volakas-marmor och valnötsträ och har duschkabin och dubbla handfat med integrerade handfat i marmor. På det övre planet ligger ett öppet kök, matsal och vardagsrum. Det eleganta köket är utrustat med Gaggenau-apparater inklusive ett vinkylskåp. Här finn det tredje sovrummet med sluttande tak och badrum. Volakas marmorgolv med trälister och synliga träbjälkar sträcker sig över hela denna nivå. Härifrån leder trappor upp till en solig terrass på 75 m2 med vidsträckt utsikt över Santa Eulalia-kyrkan, katedralen och Bellverslottet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister