Mer info

Penthouse San Pedro

Penthouse San Pedro – San Pedro, Marbella

Boarea 155 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea  

Välkomna till detta fantastiska Penthouse som ligger beachfront San Pedro. Total yta om 350 kvm. 2 parkeringsplatser i garage ingår. (Hiss rakt ner) samt ett stort förråd. Extremt bra uthyrningsmöjligheter för den som önskar.  Casablanca Beach är en av San Pedros mest eftertraktade och exklusiva område med direkt närhet till strandpromenaden samt ett trevligt utbud av restauranger. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna stilrena våning i bästa läge!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister