Mer info

Exklusiva villor med panoramautsikt

Camojan Six – Marbella- Sierra Blanca

Boarea 754 kvm Rum 5 rok
Pris 7 900 000 Euro / bud Tomtarea 600 kvm

Välkomna till Camojan Six, ett nyproduktionsprojekt som består av fyra stycken parhus och två villor. Samtliga kommer med en fantastisk panoramautsikt över Marbellas Golden Mile samt medelhavet. Fastigheterna byggs i olika storlekar och utförande men samtliga byggs i minimalistisk stil med öppen planlösning som integrerar boendemiljön inne med de stora terrasserna om drygt 160 kvm utomhus. 4 generösa sovrum med tillhörande badrum. Samtliga bostäder kommer med privat pool,gym, vinkällare, biorum samt privat parkering i garage. Projektet ligger i en gated community som heter Cascada de Camojan och anses vara en av Marbellas mest exklusiva och privata områden.  Projektet har påbörjats och beräknas vara färdigställt Q4 2025.  Observera att bilderna är exempelbilder på projektet. Storlek och pris kan variera beroende på utförande. Välkomna att boka en privat visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister