Mer info

Beachfront Estepona

Beachfront Estepona – Marbella

Boarea 127 kvm Rum 4 rok
Pris 2 100 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta unika projekt om 68 bostäder på en yta om 10 000 kvm som ligger helt beachfront. Bostäderna är färdigställda och det finns endast ett penthouse kvar till försäljning. Bilderna är exempelbilder från projektet. Priserna varierar beroende på val av våning och utförande. Gemensamma ytor inkluderar inomhuspool, gym, SPA, utomhuspool samt Coworking zone för medlemmarna. Bra säkerhetsanordning. Gated community. Extremt bra uthyrning för de som önskar. Golf, restauranger samt välsorterad matvarubutik inom bekvämt avstånd. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister