Mer info

Nyproduktion Benahavis

Nyproduktion Benahavis- Tiara – Marbella

Boarea 144 kvm Rum 4 rok
Pris 1 026 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta nyproduktionsprojekt om totalt 56 våningar, samtliga med spektakulär utsikt över medelhavet, Gibraltar samt Afrika. Våningarna säljs med 3 eller 4 sovrum, samtliga med tillhörande badrum. Projektet säljer mycket bra, för närvarande är ca 70% sålt. Bilderna är exempelbilder. Priserna på våningarna varierar, beroende på utförande. Gemensamma ytor inkluderar pool, gym, SPA samt en Coworking zone för distansarbete. Flertalet golfbanor, trevliga restauranger samt matvarubutiker nås inom drygt 5 minuters bilresa. Stranden och hamnen Puerto Banus nås på drygt 10 minuter. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information kring detta projekt!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister