Mer info

Majestätisk villa i Sierra Blanca

Sierra Blanca – Marbella- Sierra Blanca

Boarea 1 299 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 5 106 kvm

Välkomna till "Villa Tocatta", en av de mest exklusiva bostäder som i dag finns på marknaden på den spanska solkusten. Med sina 1299 kvm byggyta samt flertalet terrasser om drygt 650 kvm lämpar sig denna majestätiska och klassiska villa i exklusiva Sierra Blanca mycket väl för stora sociala sammankomster året om. Stor, välskött och insynsskyddad tomt om 5106 kvm. Fantastisk utsikt över berget La Concha, det glittrande medelhavet samt Afrikas kust. State-of-the-art SPA med ett komplett välutrustat gym med ångbastu och jacuzzi. Stor uppvärmd pool med "cabanas", poolhus samt välutrustat utekök. Sierra Blanca räknas som ett av Marbellas mest exklusiva områden med 24-timmars bevakning, omedelbar närhet till välrenommerade internationella skolor, restauranger, golfbanor samt Marbella stad. Välkomna att boka en privat visning av denna exceptionella villa på en av Marbellas bästa adresser.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Samfällighet
710 /mån
Renhållning
23 /mån
Driftkostnader totalt
733 /mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister