Mer info

Nybyggda villor nära havet, Puerto Banus

Absolute Banus – Marbella

Boarea 503 kvm Rum 5 rok
Pris 3 490 000 Euro / bud Tomtarea 769 kvm

Välkomna till "Absolute Banus", ett nyproduktionsprojekt bestående av 5 stycken villor i bästa söderläge med gångavstånd till strandpromenaden, Puerto Banus och San Pedro. Samtliga villor kommer med privat pool samt garage för upp till tre bilar. Generösa takterrasser om ca 150 kvm med utekök samt jacuzzi. Möjlighet att installera hiss som går hela vägen från garaget upp till takterrassen. Byggprojektet är igång och förväntas vara färdigställt Q4 2024. Bilderna är exempelbilder på projektet. Storlek och pris kan därför variera beroende på tillval och utförande. Välkomna att boka en privat visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Samfällighet
240 Euro/mån
Driftkostnader totalt
240 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister