Mer info

Exklusiv villa invid Los Naranjos Golfklubb

Los Naranjos Golfklubb – Marbella- Nueva Andalucia

Boarea 660 kvm Rum 5 rok
Pris 2 790 000 Euro / bud Tomtarea 1 100 kvm

Exklusiv enplansvilla under uppförande alldeles invid Los Naranjos Golfklubb. 4 sovrum och 5 badrum med en total byggyta om 660 kvm med en generös tomt om 1100 kvm. Privat pool och en generös terrass om drygt 150 kvm som lämpar sig väl för sociala tillställningar utomhus. Ypperligt läge i Nueva Andalucia med bekvämt avstånd till samtliga faciliteter som området har att erbjuda. Planerad inflytt 2025. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister