Mer info

Nyproduktionsprojekt- Marbellas Golden Mile

Earth- Golden Mile – Marbella- Golden Mile

Boarea 154 kvm Rum 4 rok
Pris 4 995 000 Euro / bud Tomtarea 80 kvm

Sista enheten! Välkomna till detta nyproduktionsprojekt om endast 28 stycken bostäder i bästa läge på Marbellas Golden Mile endast ett kort avstånd från Puente Romano, Marbella Club samt Marbellas trevliga strandpromenad. Kort avstånd till flertalet välrenommerade internationella skolor. Rikligt utbud av restauranger av högsta internationella klass. Samtliga bostäder kommer med moderna kök från Modulnova och vitvaror från Gaggenau. Till bostäderna tillhör två stycken parkeringsplatser i garage samt ett förråd.  Modernt gym och SPA med tillhörande yogastudio, inomhuspool/ utomhuspool samt bastu. Gated community. Bevakning 24/7. Observera att bilderna är exempelbilder på projektet. Storlek och pris kan variera beroende på utförande. Välkomna att boka en privat visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister