Mer info

Villa med utsikt

Sierra Blanca Country Club – Marbella

Boarea 150 kvm Rum 4 rok
Pris 585 000 Euro / bud Tomtarea 315 kvm

Välkommen till denna charmiga villa med pool tio minuter från Puerto Banus. Villan är fristående och rymmer tre sovrum och är belägen i det populära området Sierra Blanca Country Club, Istan. Sierra Blanca Country Club är omtyckt för den omgivande naturen, den fantastiska utsikten och dess lugna läge kombinerat med närheten till Puerto Banus (tio minuter med bil). Här bor du i ett privat gated community nära golfbanor, restauranger och butiker.  Villan är byggd 2007 i klassisk stil om 2.5 plan med entré en trappa upp, alternativt direkt från gatunivån via garaget. Stig in och bli välkomnad av ett ljust och rymligt vardagsrum med rustikt stengolv och öppen spis. Vardagsrummet och entrén ligger i direkt anslutning till matplatsen och köket (möjlighet finns att öppna upp köket för öppen planlösning). På detta plan ligger också husets lättskötta trädgård i tre väderstreck med uteplatser och ett privat poolområde. Härlig utsikt över berg och hav.  På övervåningen återfinns två generöst tilltagna sovrum med fantastisk utsikt, en mot bergen och havet, det andra med utsikt över terrassen. Ett tredje sovrum alt kontor ligger mellan entrén och garagenivån. De översta sovrummen har två intilliggande badrum. Garage finns i huset samt extra utomhusparkering. Intill garaget på entréplan finns ett tvättrum samt generös förvaring.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2007
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Fasad
Puts
Tak
Takpannor
Ventilation
Golvvärme samt air condition
Tv- internetutbud
Fiber

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister