Mer info

Sjöutsikt i Mannagrynskvarnen

Saltsjöqvarn - Underhand

Boarea 124 kvm Rum 3 rok
Pris Pris på förfrågan

Välkommen till ett unikt boende i Mannagrynskvarnen, byggd 1923. Den gula Kvarnen är ett välkänt landmärke för många stockholmare och ligger med ett högt läge i Saltsjöqvarn.  År 2003 byggdes fastigheten om till 22 lägenheter med unika detaljer och hög kvalitet. Genom höga, vackra spröjsade fönster har man utsikt över inloppet och bort till Djurgården från samtliga rum. Denna våning kännetecknas av ett härligt ljus och takhöjd om 3,65 meter med vackra, synliga takbjälkar. Bostaden är väldisponerad med påkostade materialval, öppen planlösning och fantastisk sjöutsikt. Köket med luckor i blått och guld ger en lyxig och unik känsla. Vardagsrum och kök har öppen planlösning, perfekt för umgänge och middagar. Det finns två bra sovrum, med parkettgolv och vita väggar. Två stilrena badrum med portugisisk kalksten och marmor, med angränsande tvättrum med tvättmaskin och torktumlare bakom skjutdörrar. Bra med förvaring i form av garderobsväggar och ett mindre utrymme som idag används som arbetsrum. Man når lägenhetens förråd och garage via hiss. Huset ligger med närhet till vattnet, båt, buss, restauranger och andra bekvämligheter.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister