Mer info

Yteffektiv fyra med solig balkong

Surbrunnsgatan 55 – Vasastan

Boarea 84 kvm Rum | Våning 4 rok | 7 av 9
Pris 7 995 000 kr utgångspris Avgift 6 992 kr / mån

Ett stenkast från Odenplan finner ni denna bostad som blev helrenoverad 2021. Den gjordes då om från 3 till 4 r o k, vilket gör den mycket bra planerad. Öppet kök med köksö mot vardagsrummet. Utrustat med kyl/frys, inbyggd diskmaskin, vinkyl, inbyggd mikro och induktionshäll. Marmormönstrad arbetsbänk och luckor i ljus nyans. Från vardagsrummet kliver man ut på en stor balkong i soligt läge mot innergården. Två större sovrum med mycket platsbyggd förvaring i behagliga färger, och ett mindre sovrum. Badrum med duschhörna och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor man nära kommunikationer runt Odenplan men med ett mycket lugnt läge, då Surbrunnsgatan har blivit Stockholms första cykelgata med betydligt mindre trafik. Välkommen till ett välplanerat boende med mycket bra läge.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Odenpalatset bildades 2020, med en fastighet bestående av tre huskroppar: Odengatan 60/60A byggt 1899, Hagagatan 1 byggt 1974 och Surbrunnsgatan 55-59 byggt 1974. Fastigheten Orion 16 är en s k 3D-fastighet som har sitt ursprung i Orion 14. Orion 14, 15, 16 och 17 ingår i en gemensamhetsanläggning som sköts av Orion samfällighetsförening sedan 2022. Av föreningens 150 lägenheter är 115 upplåtna med bostadsrätt och resterande 35 med hyresrätt (okt 2023). I takt med att hyresrätterna säljs kommer föreningens ekonomi stadigt förbättras. Elen är till stor del utbytt i byggnaden på Odengatan men inte Hagagatan och Surbrunnsgatan. Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser men det finns ett garage i fastighetens källare som drivs av Aimo Park. Där kan det finnas platser att hyra. Föreningen godkänner bara köpare som avser bosätta sig i huset. Undantag kan ges till barn och förälder som vill samäga, men då accepteras generellt inte andrahandsuthyrning eftersom inte alla ägare har giltiga skäl för uthyrning.

Utförda renoveringar (i urval):
2023-2024: Stambyte Odengatan
2023: Nya avloppsstammar Surbrunnsgatan källare, renovering soprum/återvinningsrum Surbrunnsgatan, OVK Hagagatan oh Odengatan
2022: OVK Surbrunnsgatan, tätskikt på gården har lagats
2021: Relining av avloppsstammar i lägenheter på Surbrunnsgatan och Hagagatan, renovering av trapphus Surbrunnsgatan 59.
2019: Renovering trapphus Hagagatan, inpasseringssystem och kameraövervakning

Gemensamma utrymmen:
Det finns två tvättstugor och ett cykelrum samt gemensam innergård med sittgrupper och grill.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.37972 %
Lägenhetsnummer
20731716
Ingår i avgiften
värme, vatten, oblig. bredbandsavgift (149 kr)
Våningsplan
7 av 9
Hiss
Ja
Förening
BRF Odenpalatset
Byggnadsår
1974
Energiprestanda
68 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
1 089 390 SEK

Driftkostnad

El
194 kr/mån
Försäkring
269 kr/mån
Driftkostnader totalt
463 kr/mån

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister