Mer info

Juridisk person samt fri uthyrning godkänns

Rindögatan 26 – Gärdet

Boarea 28 kvm Rum | Våning 2 rok | 1 av 5 tr (NB från entréplan)
Pris 3 250 000 kr / bud Avgift 3 236 kr / mån

Mycket välplanerad ”minitvåa” i mycket gott skick med bra läge på Gärdet med direkt närhet till både grönområden vid Djurgården och stadspuls nere vid Östermalmstorg och Stureplan. Smakfullt renoverad. Ljust vardagsrum med parkettgolv och utgång till den trevliga balkongen. Stilrent mindre kök med inredning i grått med infälld ho, ugn, spishäll och diskmaskin. Klassisk glasad skjutdörr och fönster in till matplats för fyra personer. Helkaklat badrum i vitt och grått med dusch, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin. Alla möbler och husgeråd ingår i köpet. Lägenheten är belägen 1 trappa upp mot lugn gård. Föreningen godkänner juridisk person som köpare samt fri andrahandsuthyrning. Läget på Gärdet är optimalt, nära till T-bana, mataffärer, Tessinparken och till härliga promenader på Ladugårdsgärdet samt Djurgården.

Bilder

Beskrivning

Förening

Brf Verkstadsklubben 10 förvärvade fastigheten 2017 och är en sk äkta förening. Föreningen upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt, en lägenhet med hyresrätt samt 3 parkeringsplatser upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Fastigheten värms upp via fjärrvärme. Föreningen godkänner juridisk person som köpare samt godkänner fri uthyrning enligt stadgarna. Fiber via IP Only finns indraget till respektive lägenhet. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Fastigheten renoverades i samband med bildandet 2017
Rörstambyte
El-stigare
Tak
Fasad
Fönster
Trapphus
Tvättstuga
Uppvärmningssystem
Gård

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.26 %
Lägenhetsnummer
7
Ingår i avgiften
Värme, vatten
Våningsplan
1 av 5 tr (NB från entréplan)
Hiss
Ja
Förening
Brf Verkstadsklubben 10
Byggnadsår
1938
Energiprestanda
125 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
654 836 SEK

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
99 kr/mån
Övrigt
499 kr/mån
Driftkostnader totalt
898 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister