Mer info

Med stor terrass i Norra Tornen

Torsplan 10, 18tr – Vasastan

Boarea 105 kvm Rum | Våning 4 rok | 18
Pris 19 500 000 kr / bud Avgift 8 601 kr / mån

Med ett optimalt hörnläge på 18:e våningen ligger denna lägenhet om 105 kvm med den unika och stora terrassen om 64 kvm som endast återfinns på fem lägenheter i fastigheten och som omsluter våningen med en hänförande utsikt i tre väderstreck. Genom våningens panoramafönster blickar Du ut över stadens takåsar och med Globen, Rådhuset och Kaknästornet i blickfånget. Du blickar även ut mot vattnet och båtarna på Ulvsundasjön och ner mot Brunnsviken. Ett modernt kök med köksö och plats för matbord i öppen planlösning med sällskapsdelen och med skjutdörrar ut till terrassen. Ytterligare sällskapsdel med skjutdörrar ut till andra delen av terrassen, en del som även kan disponeras som ett tredje sovrum. Två-tre sovrum med gott om platsbyggd förvaring och ett master bedroom med utgång till en separat terrass om 5 kvm samt två badrum. Genomgående vitmålade väggar, mattlackade trägolv och elstyrda gardiner. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt genomgående exklusiva materialval och med faciliteter i huset såsom gym, biosalong, gästlägenhet, takterrass och med direkt access till garage. Sammantaget ett unikt boende med internationell karaktär och klass.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Helix är en äkta förening som äger marken och består av 138 bostadslägenheter, fyra hyreslokaler samt faciliteter avsedda för de boende - biosalong, gym, övernattningslägenhet och en fantastisk takterrass på 34:e våningen. Den totala bostadsytan i Brf Helix är 12 086 kvm och lokalytan utgör 690 kvm. Fastigheten utgör en av två fastigheter i prestigeprojektet Norra Tornen och idag följer föreningens balansräkning i all väsentlighet mycket strikt den ekonomiska plan som projektet byggdes på och har inte haft några byggtekniska problem och den 1 januari 2024 sänktes avgiften med 7%.

Gemensamma utrymmen & bekvämligheter:
Bio, gym, bastu, gästlägenhet och en takterrass på 34:e våningen.

Cykelgarage med direktaccess från garaget och barnvagnsrum. 

RENOVERINGAR
Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

PARKERING
Garage med direktaccess från huset. Det är Stockholm Parkering som förvaltar dessa platser. Garaget innehar 223 platser där månadskostnaden är om 3 425 kr. Det finns även ca 50 st platser med laddstolpe som kostar 4 025 kr/mån inkl. el.
För mer info kontakta Stockholm Parkering som förvaltar köhanteringen.

FÖRRÅD
Källarförråd.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT & PANTSÄTTNING
Överlåtelseavgift betalas av köparen om 2,5 % av prisbasbelopp (1 433 kr) och pantsättning med 1 % av prisbasbelopp (573 kr).

ELAVTAL
Denna förening har ett gemensamt upphandlat elavtal som mäter respektive hushållsförbrukning. Detta debiteras i efterskott och läggs på avin tillsammans med månadsavgift. 

BREDBAND
Föreningen har även ett fast tillägg för bredband på 200kr/mån.
Alla boende har wifi i sina lägenheter via föreningens upphandlade leverantör.
Det finns även ett gäst-wifi som sträcker sig i hela huset. 

Besök föreningens hemsida brfhelix.com

Norra Tornen

I ett av de två Norra Tornen, Vasastans landmärke som ritats av Rotterdambaserade OMA, erbjuds ett nytänkande helhetskoncept med gemensam takterrass, biosalong, gym och garage. Norra Tornen tilldelades ett av världens finaste arkitektpriser 2020 – The International Highrise Award. Att bo i Norra Tornen är livskvalitet på en ny nivå, med inbyggda bekvämligheter och upplevelser utöver det vanliga.

En stadsdel med ett rikt utbud av butiker, restauranger och service. Vackra omgivningar i Hagaparken och Norra Djurgården. 

Du transporterar Dig enkelt via tunnelbanestationen på Sankt Eriksplan, Citybanan vid Odenplan samt med bussar till stadens samtliga stadsdelar och även flygbussarna ut till Arlanda. 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.83995 %
Lägenhetsnummer
02:2803
Ingår i avgiften
värme, VA
Våningsplan
18
Hiss
Ja
Förening
Brf Helix
Byggnadsår
2018-2020
Energiprestanda
75 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
2 254 604 SEK

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister