Mer info

Unikt och exklusivt i 79 & Park

Sandhamnsgatan 75F – Gärdet

Boarea 75 kvm Rum | Våning 3 rok | 3 av 4
Pris Såld Avgift 5 966 kr / mån

Varmt välkommen till en alldeles unik lägenhet med generös takhöjd och stora fönster från golv till tak med fint ljusinsläpp och vidsträckta vyer över Gärdet och Djurgården. Belägen i exklusiva 79 & Park från Oscar Properties är bostadens 75 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök samt en stor balkong med bra solläge. Högklassiga materialval, platsbyggda snickerier, genomgående vattenburen golvvärme, generös utrustning och med ett av fastighetens bästa lägen gör den här lägenheten helt unik i sitt slag. Bostaden har ett härligt flöde med öppna sociala ytor och ett väl tilltaget kök med stora arbetsytor.  Lägenheten fick ett genomgående lyft under 2023 då de flesta ytskikt målades om och eklister sattes in. I samband med detta lades nytt golv i köket och en köksö installerades i samma stil som det övriga köket. Köket, som är hemmets mittpunkt och som gjort för socialt umgänge, har gott om arbetsytor och rikligt med förvaring. Stommar och luckor från italienska Poliform matchas med vacker bänkskiva och stänkskydd av kalksten. Kyl och frys i fullhöjd och samtliga vitvaror är från Miele. För att knyta ihop den sociala ytan sitter en takhängd etanolkamin centralt placerad för mysiga hemmakvällar eller middagar med vänner. Balkongen ligger skyddad i sydväst-läge och är lika härlig sommartid som vår/höst. I lägenhetens master bedroom vaknar du med utsikt över trädkronorna och det vidsträckta Gärdet tack vare de stora panoramafönstren. Rummet har platsbyggda garderober för optimal förvaring och plats för dubbelsäng. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till hallen med en egen utgång mot balkongen. Sängen är platsbyggd tillsammans med ytterligare generös förvaring, med detaljer som går i stil med övriga lägenheten. Snyggt och stilrent badrum som är helkaklat med granitkeramik på golv och vägg, utrustat med belyst spegel, handdukstork, vägghängd toalett, stor dusch och tvättpelare.  Golven är genomgående enstavig vitpigmenterad ek med vattenburen golvvärme som ingår i avgiften. Väggarna målade i ljusa nyanser och dörrarna är fullhöjd, från golv till tak. All takbelysning är kopplad med Plejd och går att styras via app. Detta är onekligen en modern bostad med genomgående smakfulla ekdetaljer och med en spektakulär utsikt mot Gärdet via de fantastiska panoramafönstren.  Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Stettin 7, eller i folkmun 79&Park, uppfördes av Oscar Properties och stod klart 2018.

Gärdesfälten breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, ligger 79&Park. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

En fasad av cederträ i ett flerfamiljshus av den här storleken är ovanligt och säger något om vilken speciell byggnad 79&Park är. Det är dessutom ett hållbart och underhållsfritt material som bara blir vackrare med åren då det grånar. Cederträet i kombination med taklandskapet gör upplevelsen av huset grönskande och mänsklig; ett hus som harmoniskt smälter samman och bäddar in sig i de lummiga omgivningarna. Det andra dominerande materialet är glaset som täcker stora delar av fasaden. Glaspartierna skapar en fin kontrast till grönskan och cederträet – självklart ger de också ett fantastiskt ljusinsläpp och inte minst utsikt.

Huskroppen är vriden och följer fältet vilket ger en utsikt från majoriteten av bostäderna som dessutom har egna balkonger. Vyn från 79&Park är klassiskt Stockholmskt: Ladugårdsgärdet, Djurgårdens grönska, Östermalms sekelskifteshus och Gärdets funkisarkitektur.

Interiört präglas bostäderna av taktila naturmaterial: från ekgolven och de exklusiva trädetaljerna, till badrummen i granitkeramik och naturstenen i köket.

Brf Stettin 7 är en stor och stabil och välskött förening. En avgiftshöjning skedde i mars 2024 och ingen ytterligare höjning är planerad just nu.

Parkering

Garage finns i huset, platser ansöks via ViRedo. En garageplats kostar i dagsläget 2 100 kr/månad och en garageplats med laddstolpe kostar 2 250 kr/månad + tillägg för faktisk förbrukning. Vid elplats tillkommer även en engångskostnad på 1 500 kr för laddstolpen. Det står 14 medlemmar i kö till fast plats i garaget. Föreningen har även tillståndsplatser där det i dagsläget finns lediga platser (Avstämt 2023-11-01). En tillståndsplats betyder att man inte har en fast plats utan får stå på någon av platserna 1 till 38.

Gemensamma utrymmen

Det finns 3 gemensamma takterrasser.

Det finns ett barnvagnsrum längst ner i varje trapphus.

Cykelförråd finns i garage/källare samt flertalet cykelställ ute.

Förråd finns avsett för 168 lägenheter uppdelat med tråd-galler i källaren (1 lgh har förråd i lägenheten).

Omgivningen

I fastigheten finns både förskola, hunddagis och en restaurang. För den aktiva finns det mesta på behändigt avstånd, alla årets månader: Djurgården med fina promenadstråk och löpslingor, padel-och tennisbanor, kanot- och båtklubb, utegym, Kampementsbadet, fotbollsplaner, beachvolleyboll, ridskola och längdskidspår på vintern. I området finns flera mysiga restauranger och caféer och Östermalm med sitt rika utbud av shopping och restauranger är inte långt borta. Utanför porten går flertalet bussar mot både centrum och Frihamnen, Gärdets T-banestation är en kort promenad bort och pendelbåten från Ropsten tar dig enkelt till Lidingö, Nacka eller Nybrokajen.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.55026 %
Lägenhetsnummer
05.1301
Ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband och TV (basutbud)
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja
Förening
BRF STETTIN 7
Byggnadsår
2017-2018 (Ritat av arkitektbyrån BIG - Bjarke Ingels Group)
Energiprestanda
126 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
1 741 079 SEK

Driftkostnad

El
350 kr/mån
Driftkostnader totalt
350 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister