Mer info

Sekelskiftesvilla i Djursholm

Djursholms Ekeby

Boarea | Biarea 255 kvm | 113 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

På Modgunnvägen i Djursholms Ekeby återfinns denna charmiga sekelskiftesvilla om totalt 368 kvm fördelat på två våningsplan och källare. Villan kännetecknas av generösa sällskapsytor, sobra kulörer samt stora fönsterpartier med spröjs som förser med rikligt ljusinsläpp i alla väderstreck. Ett smakfullt boende med välbevarade attribut från byggåret och väl genomtänkt disposition. Entréplan med en öppen spis, kakelugn, angränsade vardagsrum, kök och matsal med access till veranda med omgivande grönska. På detta plan tvättstuga, bastu och ett generöst gästrum med badrum. Övre plan med fyra välplanerade sovrum, en med öppen spis och master bedroom med utgång till balkong i sydvästläge. Två helkaklade badrum samt sällskapsdel med öppen spis, balkong och en fantastisk utsikt. Källarplan med teknikrum, vinförråd samt goda förvaringsmöjligheter. Dubbelgarage som är idag omgjort till gästrum och gym med terrass med jacuzzi intill. Den trivsamma villan ligger ett stenkast från Ekeby tågstation och välrenommerade skolor och förskolor finns med gångavstånd från huset. Välkommen till en sann familjedröm.

Bilder

Dokument

Dokument

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister