Mer info

Milsvid utsikt över Strandvägen Djursholm

Danavägen 5b – Djursholm

Boarea | Biarea 156 kvm | 17 kvm Rum | Våning 4 rok | 3 & 4 av 4
Pris 13 950 000 kr / bud Avgift 12 835 kr / mån

Med milsvid utsikt över Djursholm och Strandvägen återfinns denna enastående vindsvåning med en 30 kvm stor terrass mot sjösidan med morgon och kvällssol. Våningen, belägen mellan Djursholms Kapell och Djursholms Country Club, har en total golvyta om 173 kvm och ligger högst upp i etage på de övre två planen i den vackra sekelskiftesvillan. Nedre plan består av ett stort masterbedroom, vardagsrum med utgång till den fantastiska terassen, ett trivsamt platsbyggt kök med murad öppen spis samt stort badrum. På det övre planet finns ytterligare badrum, vardagsrum med imponerande murstock och tillhörande öppen kamin, samt sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Våningen i den unika fastigheten, ett stenkast från Djursholms torg, har ett genomgående ljusinsläpp, spröjsade fönster, bröstpaneler och oljade parkettgolv.

Bilder

Beskrivning

Förening

Brf Breidablik 26 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1990 och består av 3 lägenheter med bostadsrätt om totalt 375 kvm. Tomtareal om 1 822 kvm samt fristående garage om 15 kvm. Delat ägarskap godkänns enligt sambolagen. Juridisk person accepteras inte. Överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp (fn 1 312,50 kr) betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 1% av aktuellt prisbasbelopp (fn 525 kr). Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fastigheten byggdes 1906 som enfamiljsbyggnad. Byggnaden är ett stenhus i jugendstil med fyra våningar och källare. År 1986/87 byggdes fastigheten om till ett flerbostadshus och genomgick en omfattande ombyggnation och modernisering. Fasaden är puts och yttertak tegel. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 468 kvm varav 375 kvm utgör lägenhetsyta. Marken innehas med äganderätt.

Gemensamma utrymmen
- Garage om ca 15 kvm.
- Tvättstuga i källaren om ca 20 kvm utrustat med torkskåp (2014), torktumlare (2010) och tvättmaskin (2020).
- Bastu i källare med anslutande dusch och toalett.
- Cykelskjul.

Parkering
Två parkeringsområden.
Föreningen har sex platser varav alla disponeras av medlemmarna.
Två parkeringsplatser ingår i månadsavgiften varav en har eluttag.

TV och bredband
Medlemmar ansvarar för egen uppkoppling.

Renoveringar 
Genomförda renoveringar i urval:
Fönster - delvis renoverade 2017 samt 2021.
Tak - löpande, 1986 gjordes förbättringar av tak och takfönster sattes in.
Fasad - 1986, därefter partiella förbättringar löpande.
Uppvärmningssystem - 2005.

Planerade renoveringar (kontrollerat med styrelsen 2023-08-30):
- Diskussion pågår om att installera bergvärme hösten 2023.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
42 %
Lägenhetsnummer
3
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Parkering (2 platser)
Våningsplan
3 & 4 av 4
Hiss
Nej
Förening
BRF Breidablik 26
Byggnadsår
1906
Energiprestanda
206 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
771 763 SEK

Driftkostnad

El
860 kr/mån
Försäkring
283 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 143 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister