Mer info

Nybyggt drömhus med pool

Edsviksvägen 66B – Danderyd

Boarea | Biarea 250 kvm | 100 kvm Rum 9 rok
Pris 26 500 000 kr / bud Tomtarea 1 004 kvm

Arkitektritad dröm som smälter väl in i omgivningen, ritad av Andersson Arfwedson Arkitekter och byggd 2021. Fördelat på sex halvplan med totalyta om cirka 350 kvm, ligger huset i ett högt läge med fin utsikt mot dalens grönområde och sjö. Man har utnyttjat tomtens unika egenskaper och skapat två husvolymer, med fokus på rymd och ljus, sammanlänkade av trappan i husets mitt. Inredningen i huset är övervägande platsbyggd i samråd med inredningsarkitekt, allt i samma genomgående färgsättning. Helautomatiskt ljussystem från Lutron och sensorer kopplade till fast belysning. Entrén återfinns längst ner i huset och sedan stiger man sakta uppåt, ett halvt våningsplan i taget. Entréplanen erbjuder gym, biorum, vinkällare och flera förrådsutrymmen. Här finns även stort badrum med badkar och separat dusch. Mellanplanen har vardagsrum med eldstad, bibliotek, stor matsal och fullutrustat kök med släta köksluckor i mörkt trä och arbetsbänkar i sten. Härifrån nås flera uteplatser via skjutdörrar i tre väderstreck och poolen med soldränkt pooldäck och fin utsikt. Fyra av husets 5-6 möjliga sovrum återfinns högst upp med ett privat läge och utsikt mot grönskan. Huset har totalt 4 badrum samt ytterligare en WC, samt stor tvättstuga. Den naturliga fasaden består av dubbla lager lärkträ och på tomten finns ett dubbelgarage. Trädgården med växter, utebelysning och stenläggningar är skapad av trädgårdsarkitekt. Välkommen till ett boende utöver det vanliga, med många bekvämligheter och exklusiva materialval.

Bilder

Beskrivning

Utförda arbeten 2023

- Räcken och utomhusarbeten vid poolen.

- Automatiserad klor/saltvatten dosering för poolen.

- Byggt biorummet (bioduk och projektor och högtalare ingår ej).

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2022 (Andersson Arfwedson Arkitekter AB)
Byggnadstyp
3-planshus i souterräng
Uppvärmning
Luft/luft-värmepump, Eldstad
Fönster
3-glas isolerfönster
Fasad
Träpanel
Tak
Plåt
Bjälklag
Betong, Stål, Trä
Stomme
Lättbetong, Stål, Trä
Grund
Souterräng
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Mekanisk från-och tilluft med värmeåtervinning
Taxeringsvärde tomt
3 899 000 kr
Taxeringsvärde totalt
3 899 000 kr

Driftkostnad

El
3 500 kr/mån
Vatten/Avlopp
1 000 kr/mån
Försäkring
1 416 kr/mån
Driftkostnader totalt
5 916 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister