Mer info

Sekelskifte med optimalt läge

Ymervägen 12A – Djursholm

Boarea | Biarea 282 kvm | 51 kvm Rum 8 rok
Pris 23 900 000 kr / bud Tomtarea 2 011 kvm

I hjärtat av Djursholm tronar denna vackra sekelskiftesvilla med vidsträckt utsikt från ett härligt soligt och insynsskyddat läge med vacker naturtomt. Villan är i behov av renovering, men har en underbart vacker disposition med tre rum i fil på entréplan med matsal, vardagsrum med öppen spis och bibliotek med burspråk. Här finns även herr-rum och kök med serveringsgång samt utgång till solig terrass i syd- och västläge. Övre plan med fyra sovrum och badrum. Klassisk vind och källare med högt i tak i soutteräng. Generöst dimensionerad bergvärme.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1909
Uppvärmning
Bergvärme, 2006
Energiprestanda
69 kWh/Kvm och år
Fönster
Tvåglas fönster och enkelplan på nedersta planet, vindsplan
Fasad
Tr
Tak
Tegelpannor sydsidan och betongpannor mot norr.
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Svart plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Nej
Taxeringsvärde byggnad
4 929 000 kr
Taxeringsvärde tomt
9 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
14 329 000 kr

Driftkostnad

Värme
1 000 kr/mån
El
417 kr/mån
Vatten/Avlopp
375 kr/mån
Renhållning
375 kr/mån
Försäkring
1 667 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 833 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister