Mer info

Invid Strandvägen i Djursholm

Djursholm - Till salu underhand

Boarea 468 kvm Rum  
Pris Pris på förfrågan

Den vackra fastigheten invid Strandvägen i Djursholm byggdes 1906 som enfamiljsbyggnad. Byggnaden är ett stenhus i jugendstil med fyra våningar och källare. Massiva murstockar i vindsplanet och stora välvda fönster med milsvid utsikt och ett enastående ljusinsläpp ger en fantastisk känsla i hela huset. År 1986/87 byggdes fastigheten om till ett flerbostadshus och genomgick en omfattande ombyggnation och modernisering. Fasaden är puts och yttertak tegel. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 468 kvm varav 375 kvm utgör lägenhetsyta. Tomtareal om 1 822 kvm samt fristående garage om 15 kvm.  Här finns nu möjlighet att förvärva hela fastigheten såsom tre bostäder eller som ursprunget en enfamiljsvilla.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister